Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u actuele informatie over Winkelcentrum Snekertrekweg. Informatie, nieuws en acties van de winkels in ons centrum vindt u op de winkelpagina..
 


nu ook Budget Food in ons winkelcentrum

15-12-2017

Ons winkelcentrum wordt nog aantrekkelijker met de komst van Budget Food. Deze winkelketen verkoopt food en non-food producten van A-merken vaak wel 70% onder de normale verkoopprijs. Laat u verrassen door het steeds wisselende assortiment en bijzonder lage prijzen.


Website Snekertrekweg staat live

02-03-2017

Ons winkelcentrum heeft een mooie nieuwe website. Zo kunt u altijd het laatste nieuws in de gaten houden en direct vanuit de winkelpagina's klikken naar hun acties. Heeft u vragen of opmerkingen over deze site of ons winkelcentrum dan kunt u deze nu hier stellen. Wij wensen u veel plezier én gemak met onze site.


Snekertrekweg weer beter bereikbaar

06-02-2017

De aanleg van het vernieuwde fiets- en voetpad is inmiddels afgerond. Ook de herinrichting voor het autoverkeer is deels voltooid. Vóór ons winkelcentrum zijn de werkzaamheden dus gelukkig afgerond, maar in de buurt is men nog volop bezig. Zo is men nu bezig damwanden te plaatsen bij de Marshallweg. Eind 2017 moet alles zijn voltooid. De werkzaamheden gebeuren in het kader van de aanleg van de Westelijke Invalsweg, waarover u hier meer kunt lezen.

Gratis Parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren. Met de lift of trap bereikt u de winkels. Met de roltrap bereikt u de tweede verdieping.

Kinderopvang

Ook makkelijk: elke zaterdag kinderopvang van 10.00-16.00 zodat u uw handen even vrij heeft.

Alles overdekt

Heel makkelijk: het winkelcentrum én de parkeergarage zijn overdekt. Altijd lekker droog winkelen.